nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Átadták az új mentőállomást Esztergomban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Átadták az új mentőállomást Esztergomban

December 7-én, pénteken 16 órakor ünnepélyes keretek között átadták Esztergomban a Hősök terén lévő, egykori Kossuth L. Általános iskola épületének felújításával kialakított új mentőállomást.
Az új helyszínen a mentősök jobb közlekedési feltételek melett, korszerű épületben láthatják el feladatukat.
A mentőállomást Dr. Göndöcs Zsigmond, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója és Meggyes Tamás polgármester adta át.
Az ünnepélyes megnyitót követően a Mindszenty Iskola tornatermében barátságos labdarúgó mérkőzést játszott egymással az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás csapata, valamint az Országos Mentőszolgálat egysége. Képünkön a kistérség és a mentősök csapata látható.[ 2007.12.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-