nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Atlétika oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Atlétika
2003 óta hagyomány, hogy minden évben, április utolsó szerdáján rendezzük meg a körzeti atlétika versenyt Lábatlanon.

Atlétika versenyek eredményei
2003 óta hagyomány, hogy minden évben, április utolsó szerdáján rendezzük meg a körzeti atlétika versenyt Lábatlanon. Nem volt ez másként az idei tavasszal sem. Április 27-én három korcsoportban mérhették össze ügyességüket a nyergesi, táti, sárisápi, tokodaltárói és lábatlani atléták. 60 m illetve 100 m futás, távolugrás, kislabdahajítás mellett a legnagyobbak súlylökésben, valamint 600 méteres illetve 800 méteres síkfutásban is versenyeztek.

Iskolánk sportolói nagyon jó eredményeket értek el:
II. korcsoportban Schrenk Máté I.helyezett
III. korcsoportban Rézműves Dzsenifer I. helyezett
                               Farkas Leila II.helyezett
                               Tick Hanna III.helyezett
IV. korcsoportban Papp Csenge II.helyezett
Ők, illetve a III. és IV. korcsoportos lány csapatok kivívták a megyei döntőn való indulás jogát. A II. korcsoportosok megyei megmérettetésére május 11-én a Tatai Edzőtáborban került sor. Iskolánkat Schrenk Máté képviselte, aki kiemelkedő teljesítményével a dobogó harmadik fokára állhatott fel.
Május 12-én a III. korcsoportos lányok versenyezhettek az edzőtábor rekortánján. A kánikula ellenére lányaink kitűnő szerepléssel a 9.helyet szerezték meg.
A csapat tagjai: Rézműves Dzsenifer, Bartos Boglárka, Molnár Dzsenifer, Tick Hanna, Soóky Anna és Kapu Brigitta voltak.
Május 16-án és 17-én a IV. korcsoportosok egyéni- és csapatversenyeit rendezték. Az Aranyos lányok 100 m-es síkfutásban, távolugrásban és 4x100 m-es váltóban, valamint ötpróba csapatversenyben indultak. A 100-as döntő futamába 4 lányunknak sikerült bekerülnie, ahol Papp Csenge a remek harmadik helyet szerezte meg. Kiváló versenyzésének köszönhetően Csenge távolugrásban egyéni csúccsal a IV. helyen végzett. A váltóban is kitettek magukért villámlábú lányaink. A Szénási Dzsenifer-Kurdi Kata-Kondás Krisztina- Papp Csenge összeállítású csapat bronzéremmel a nyakában térhetett haza.
Másnap a csapatversenyben az előkelő V. helyet sikerült megszerezniük.
A csapat tagjai: Papp Csenge, Rozmán Eszter, Kurdi Kata, Szénási Dzsenifer, Kondás Krisztina és Bajrami Dritta.
A Wesselényi Miklós Sport Közalapítvány pályázatán is rész vettünk. Ennek keretében május 5-én a tatai Kőkúti Iskola rendezett a megyéből pályázó iskolák részére egy három számból álló összetett versenyt. 19 gyerekkel vettünk részt, a 30 méteres és 3000 méteres futásból valamint helyből távolugrásból álló megmérettetésen.
Legeredményesebb versenyzőink:

30 m-es síkfutás: Farkas Leila II. helyezett
                                 Rézműves Dzsenifer V. helyezett
                                 Schrenk Máté V. helyezett
3000m futás: Molnár Dzsenifer IV. helyezett
                         Tick Hanna VI. helyezett
                         Rozmán Gábor VI. helyezett lett
Az elért szép sikerekhez gratulálunk!

Schrenkné Simon Ildikó és Schrenk Péter

Forrás: aranyisi.hu


[ 2011.05.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-