nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / ATM lopás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
ATM lopás
Újabb bankautomatát loptak el ismeretlenek, ezúttal Nyergesújfalun az OTP bankfiók automatáját.

Újabb bankautomatát loptak el ismeretlenek, ezúttal Nyergesújfalun. Az OTP bankfiók automatáját vélhetően autó és drótkötél segítségével szakították ki a helyéről, szerdára virradó hajnalban. A csapat hasonló módszerrel dolgozhatott, mint a napokban elfogott bűnöző trió, akiknek a számlájára a szanki, a lajosmizsei, a soltvadkerti és az albertirsai támadások írhatók.Bartha László, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője elmondta, hajnali két órakor támadták meg ismeretlenek a nyergesújfalui ATM-et. Az automatát magukkal vitték a támadók, a rendőrök egyelőre vizsgálják, pontosan hogyan vitték el a berendezést. A nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda vette át.

Október végén már elfogtak egy nagyobb, bankautomatákra szakosodott csapatot. Az ő módszerük az autóra erősített drótkötél volt. A rendőrök a Nemzeti Nyomozó Irodával együttműködve a lajosmizsei, szanki, soltvadkerti és albertirsai ATM rablások tetteseit fogták el. A három embert, aki lopott kocsikkal dolgozott, október 27-én vették őrizetbe. Megtalálták a lopott kocsikat és az Albertirsáról ellopott és kifosztott automatát is. A nyomozáson nagyot lendített, hogy október 11-én valaki bejelentette, hogy egy Kecskemét melletti erdőben kiégett terepjárót talált. A banki kamerák felvételei alapján kiderült, hogy több helyen is ezt a kocsit használták a rablók.

forrás:kekduna.hu


[ 2008.11.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek