nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Átvehetők a tankönyvek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Átvehetők a tankönyvek
Megkezdődött a tankönyvek osztása Nyergesújfalun és Lábatlanon.
A nyergesi Kernstok Károly Általános Iskola Felszabadulás téri épületében hétfőn (augusztus 25) délután 5-ig, kedden (augusztus 26) dél és délután 5 között és szerdán (augusztus 27) délelőtt 9 és 12 óra között, az Eterniti épületben csütörtökön (augusztus 28) délelőtt 9 és délután 4 óra között, a bajóti "F" épületben pedig pénteken (augusztus 29) délelőtt 9 és délután 3 óra között vehetik át csomagjaikat a tanulók.

A lábatlani Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában kedden (augusztus 26) délelőtt 10 és délután 2 között, szerdán (augusztus 27) délután 2 és 4 között, csütörtökön (augusztus 28) pedig reggel 8 és 12 között osztják ki a könyveket. Az intézmény 3. és 4. osztályos tanulói jövő héten, tanítási időben kapják majd meg tanszereiket.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.08.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-