nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Augusztusi imaszándékok oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Augusztusi imaszándékok
A Szentatya általános- és missziós imaszándékai, Erdő Péter bíboros atya, a Plébánia, valamint Pestszentlőrincről érkezett imaszándékok
Szentatya augusztusi imaszándékai:

Általános imaszándék:
hogy a madridi Ifjúsági Világtalálkozó arra buzdítsa a világ fiataljait, hogy életüket Krisztusra alapozzák.

Missziós imaszándék:
hogy a nyugati világ keresztényei engedve a Szentlélek működésének újra felfedezzék hitüket, annak frissességét és az iránta való lelkesedésüket.

Erdő Péter bíboros atya augusztusi imaszándéka:
Hogy Boldog II. János Pál első magyarországi látogatásának huszadik évfordulója ébressze fel bennünk a reményt és a jövőbe vetett bizalmat.

Plébániai imaszándékok:
A pótvizsgára készülő diákokért. – A plébániáinkon elmúlt esztendőben keresztelt gyermekekért és családjaikért. – Azért, hogy minden ember egészséges, vegyszer és minden más manipulációtól mentes élelemhez jusson, s az ilyen élelem termelésében Hazánk élen járhasson. – Az álláskereső fiatalokért. – A világgazdasági helyzet kedvező fordulatáért.

Pestszentlőrincről érkezett szándékok:
Egy testvérünk gyermekéért, annak testi-lelki egészségéért. – Egy másik testvérünk államvizsgája sikeréért, forgalmi vizsgája sikeréért, elhelyezkedési lehetőségért, a társa megtalálásáért, családja testi-lelki egészségéért. – Egy testvérünk férje álláskeresése sikeréért, gyermekeik testi-lelki egészségéért, gyakorlati féléve sikeréért, családon belüli békességért, hite erősödéséért, a bizalmatlanság megszünéséért. - Egy családért, ahol nemrég vesztették el a családfőt.

[ 2011.08.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-