nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / AVE oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
AVE
Építési törmelék ingyenes elhelyezése

MulticarLábatlan lakosainak lehetõsége van lakóingatlanonként 2 tonna, kizárólag építési törmelék elhelyezésére évente 1 alkalommal, térítésmentesen az AVE Tatabánya Rt nyergesújfalui hulladéklerakóján (Nyergesújfalu, Óvoda utca). A hulladék elhelyezéséhez a polgármesteri hivatal írásos engedélye szükséges, mely személyesen a hivatalban igényelhetõ.(tel.: 33/ 517-500)
A beszállításról az építési törmelék tulajdonosa köteles gondoskodni. Ezen szolgáltatás bevezetésével talán elérhetõ, hogy a természetben nem találkozunk bontási törmelékkel közvetlenül egy-egy védett virág, vagy fa mellett. Kérem, használják ki az elhelyezési lehetõséget, hiszen az illegális hulladék-elhelyezés szigorúan bírságolható.

Polgármesteri Hivatal


[ 2008.06.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek