nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / AVE Zrt. tájékoztatója oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
AVE Zrt. tájékoztatója
Az AVE Tatabánya Zrt. a hulladékszállítást december 16-án nem tudta teljeskörűen elvégezni. Az érintett utcák a következők:

2009. december 16-án a rendkívüli téli időjárási körülmények miatt az AVE Tatabánya Zrt. a hulladékszállítást nem tudta teljeskörűen elvégezni. Az érintett utcák a következők: Munkácsy u., Gerecse u., Somogyi u., Kossuth u., Kálvária u., Petőfi u., Mandulás u., Ady E. u., József A. u., Damjanich u., Gyűrűs u., Bajcsy-Zs. u., Rozália u.

Az érintett területekről a következő szállítási napon a felgyülemlett többlethulladékot is elszállítják (bármilyen edényben, vagy zsákban).

Polgármesteri Hivatal


[ 2009.12.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-