nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Az állam nem fizet többet a magánnyugdíjpénztáraknak oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Az állam nem fizet többet a magánnyugdíjpénztáraknak
A kormány azt szeretné, hogy már idén vissza lehessen lépni az állami nyugdíjrendszerbe - jelentette ki Orbán Viktor.

A kormányfő közölte: az állam többé nem utal pénzt a magánnyugdíjpénztárakba. A választás lehetősége ugyanakkor megmarad, de csak azoknak garantálják, hogy nem éri őket veszteség, akik visszalépnek az állami nyugdíjrendszerbe. A miniszterelnök hozzátette: azon is dolgoznak, hogy a mostani rendszerrel ellentétben, az államnak befizetett nyugdíjjárulékot is mindenkinek a saját nevére szóló számlán kezeljék

A miniszterelnök a válságadóval kapcsolatban elmondta: az érintett cégek azt nem terhelik majd át a fogyasztókra, ugyanis akkor vásárlókat vesztenének, hangsúlyozta "Ha a versenyt kijátszva akar valaki átterhelni a fogyasztókra költségeket, akkor a versenyhivatalnak a dolga, hogy föllépjen, és a fogyasztóvédelemmel is konzultáltunk, hogy erőteljesebben figyeljen a piaci változásokra és a fogyasztók érdekére. A személyi jövedelemadó rendszerével kapcsolatban a kormányfő közölte: azok sem járnak rosszabbul, akik keveset keresnek, ezt a minimálbér megemelésével biztosítanák, a kormány a családi pótlék rendszerét is átalakítaná.

Erről egy javaslat már a kormány előtt van, de még nem döntöttek, a végső szót pedig a parlament mondja majd ki.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.10.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-