nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Az érmeket Buzánszky Jenő adta át. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Az érmeket Buzánszky Jenő adta át.
Nagyon büszke vagyok csapatra! Ha belegondolok, hogy nálunk sokkal nagyobb városokat győztünk le elégedettek lehetünk ezzel az eredménnyel!

IV. Kistérségi Sportgála

Lábatlan 2001-2002-es labdarúgó csapata ezúttal Esztergomban remekelt! A tornán 10 csapat vett részt, akiket két csoportba soroltak.
A csoport: Tata, Nyerges, Párkány, Vác, Lábatlan
B Csoport: Esztergom, Nyerges-Bajót, Tát, Pilisvörösvár, Goldball FC
Nagyon nehéz csoportba kerültünk, hiszen ott volt a tavalyi első helyezett Tata, a második helyezett Párkány, és persze a helyi „riválisunk” a Nyerges is. Aztán Vácról ne is beszéljünk.

Csapatunk mégis csoportelsőként jutott a döntőbe.
(7:1-es gólaránnyal, 3 győzelem 1 döntetlen)
Végül a másik csoport győztesével, az Esztergommal kellett megküzdeni az első helyért! Nagy csatában végül az Esztergomiak örülhettek jobban, hiszen legyőztek minket 2:0-ra.Úgy érzem, ha egy kicsit jobban figyelünk, meglett volna az aranyérem is!
Ettől függetlenül nagyon büszke vagyok csapatra! Ha belegondolok, hogy nálunk sokkal nagyobb városokat győztünk le, elégedettek lehetünk ezzel az eredménnyel!
Az érmeket Buzánszky Jenő bácsi adta át, majd egy fénykép erejéig megtisztelte jelenlétével csapatunkat.
Köszönet a szülőknek a nagyszerű szurkolásért! A rendezőknek pedig köszönjük a meghívást. Nagyon színvonalas rendezvény volt!

Gindl Géza

[ 2011.04.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-