nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Az év polgárőr egyesülete oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Az év polgárőr egyesülete
Bárdos Zoltán a lábatlani egyesület nevében az év polgárőr egyesülete díjat és kitüntetést vette át szombaton a Teve úti Rendőrpalotában.

2010. október 16-án  tartotta az Országos Polgárőr Szövetség (melynek Bárdos Zoltán is elnökségi tagja mint a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség elnöke) az 56-os forradalom emlékére rendezett emlékünnepségét Budapesten a Teve úti rendőrpalotában.
Megyénk három polgárőre kapott kitüntetést.
Engelbrecht Károly az esztergomi Géza Fejedelem Ipari Szakképző Iskola  pedagógusa, az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület tagja lett megyénkben az „Év polgárőr pedagógusa”. Oklevelet, pénzjutalmat és plakettet vehetett át.
Szűcs Attila Ács Város Polgárőrsége egyesületének elnöke vehette át idén Komárom-Esztergom megyében az „Év Polgárőre” kitüntető címet, oklevelet, pénzjutalmat és plakettet.
Bárdos Zoltán a Lábatlani Polgári Bűnmegelőzési és Önvédelmi Egyesület elnökeként az ”Év Polgárőr Egyesülete” kitüntető címet, oklevelet, pénzjutalmat, és plakettet vehette át.
Bárdos Zoltánnak a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség elnökének pedig a polgárőr mozgalomban huzamosabb ideje tanúsított társadalmi tevékenysége, a lakossági bűnmegelőzés érdekében végzett kiemelkedő és eredményes munkája elismeréséül Emléklapot, és ólomkristály emléktárgyat adott át Dr. Hatala József rendőr altábornagy, Országos rendőrfőkapitány.


[ 2010.10.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-