nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Az idei gyermeknap képei oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Az idei gyermeknap képei
2008. május 25. Gerenday Kert

Egy igazán kellemes, jól sikerült gyermeknapi rendezvényen vehettek részt május 25-én a Gerenday kertbe látogató gyermekek, családok. A délelőtt folyamán a Nagycsaládosokkal és Köz-Egyletesekkel kézműves foglalkozásokon, arcfestésen, a Természetbarátokkal játékos ügyességi versenyeken, az Íjászokkal pedig célbalövésen próbálhatták ki tehetségüket és ügyességüket a résztvevők. A Nyugdíjas Hagyományőrző Klub tagjai májkrémes, zsíros kenyérrel és frissítő limonádéval kedveskedtek a játékokon kifáradt gyerekeknek.
A kert másik részében az önkormányzat támogatásával egész nap ingyen lehetett kisvonatozni és az ugrálóvárat használni. Ezen kívül még horgászat, kishinta és kareoke-party várta az ebéd után visszalátogató fiatalabb korosztályt a kertben.
A napot a gyerekek aktív részvételével a Holló Együttes zenés műsora zárta.
Köszönet a rendezvényen résztvevő civil szervezeteknek és a Kuckó Gyermekjóléti Szolgálat munkatársainak a szervezésben és lebonyolításban való közreműködésükért.


[ 2008.05.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-