nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Az iskolák hírei:Petőfi oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Az iskolák hírei:Petőfi
2002. november 27-én a Petőfi Sándor Általános Iskola sportversenyt rendezett az óvodások részére. Mindkét óvodából elfogadták a meghívást, 54 óvodástól volt hangos a tornaterem. Lelkes biztatások közepette futottak és rolleroztak az ovisok. A két időeredmény alapján a győztesek nagy örömmel vették át az érmeket és az oklevelet. Nem mentek el üres kézzel a többiek sem. Minden kisgyerek emléklapot és édességet kapott. Remélem kellemes élményt sikerült szerezni a kis nebulóknak. Az óvodáknak köszönjük az aktív hozzáállást.

A „Magyar Köztársaság jó tanulója – jó sportolója” a Petőfiben

Mátyás Emese a Petőfi Sándor Általános Iskola 7. osztályos tanulója tanulmányi eredményéért és kiemelkedő sporttelje-sítményéért nyerte el a kitüntető címet. A díjkiosztó ünnep-ségre 2002. december 9-én kerül sor a Magyar Néprajzi Múzeumban, ahová edzője Debnárik Tibor kíséri el. Gratulálunk Emese!


Petőfi Sándor Ált. Isk.

[ 2003.05.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek