nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Az iskolások gyermeknapja oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Az iskolások gyermeknapja
Képes beszámoló az Arany J. iskola rendezvényéről

Gyereknap az Arany János Iskolában

Május 23.-án tanulóink izgalmas, érdekes programokon vehettek részt a Gyereknap alkalmából
.
 Az alsó tagozatosok a Bóbita együttes műsorán énekelhettek, táncolhattak, játszhattak a Gerenday  Szabadtéri Színpadon. A műsor után iskolánk füves pályáján az Esztergomi Rendőrkapitányság  rendőrei kutyás bemutatóval szórakoztatták a kicsiket.

Ezalatt a felsősök a sportpályán különböző állomásokon ügyességi feladatokat oldottak meg. Az 5.-6. osztályosok a tűzoltók felszerelésével ismerkedtek meg, egy akadálypályát küzdöttek le, elsősegélynyújtást tanultak, valamint íjászkodtak.
 A 7.-8. osztályosok sebességet mértek traffipax segítségével és megismerkedtek a rendőrség többi eszközeivel is, légpuskával célba lőttek, kőből képet raktak ki, valamint két rally autót is megcsodálhattak közvetlen közelről.
 Ezután a tűzoltók egy látványos bemutatóval szórakoztatták a nagyokat. Egy közúti balesetnél történő mentési folyamatot mutatták be, a sérült biztosításától az autó szétvágásával, az utas kiemeléséig. A leglátványosabb része mégis az volt a bemutatónak, amikor az autót felgyújtották, majd habbal eloltották a hatalmas lángokat.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a programokhoz nyújtott anyagi támogatását Lábatlan Közösségi Céljaiért Alapítványának, valamint a Holcim Szakszervezetének.

Köszönetet mondunk még a programokon nyújtott segítségükért:
Nyergesújfalui Rendőrőrs vezetőjének:Borosháziné Végh Angélának, és tagjainak:Kissné Lehóczky Editnek és Árva Attilának.
Nyergesújfalui Tűzoltóság parancsnokának Stolczenberger Tibornak és a bemutatón részt vevő tűzoltóknak
Pehely Balázsnak és a Pihe Rally Team tagjainak
Aranyszarvas Hagyományőrző Íjászegyesület tagjainak
Gibuszné Mitták Katalin és   Lizán Katalin védőnőknek

Schrenkné Simon Ildikó


[ 2008.05.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-