nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Baj oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Baj
Parádés játékkal 3. helyezett a Kistérség csapata

Schunder Tibor, Baj polgármestere meghívását elfogadva 2008. május 24-én szombaton ismét Baj településen vendégszerepelt az Esztergomi Kistérség csapata. A Baji falunapok keretében 10.00-órától egy meghívásos kispályás labdarúgótorna került megrendezésre a Baji focipályán.

A Kistérség csapata parádés játékkal a bravúros 3. helyet szerezte meg a labdarúgó tornán. A csapat fegyelmezett, pontos játékkal felőrölte ellenfeleit, vereséget egyedül Tardos csapatától szenvedett. A kistérségi gárdából kiemelkedett Barlangi Gergő, Steindl balázs játéka -  tudtuk meg a csapat menedzserétől, Hummel Rudolftól. A kaput a tőle megszokott magas színvonalon Tóth Zoltán Bajót polgármestere védte.

Kistérség FC.

Csapattagok:

Tóth Zoltán (Bajót), Székely Zoltán(Esztergom), Balogh András (Esztergom), Czermann János (Süttő), Hummel Rudolf (Esztergom), dr. Varga Mák (Esztergomi Földhivatal), Bíró Ambrus (Tűzoltóság-Esztergom),  Gál Tamás (NFÜ), Barlangi Gergő, Steindl Balázs, dr. Németh József, Kiss Gábor (Lábatlan)

A csapat legközelebb Bajóton lép pályára, majd a nyár folyamán Erdélyben vendégszerepel.

kg

.


[ 2008.05.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-