nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Bajnokságot nyertek a focistáink oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Bajnokságot nyertek a focistáink
2004-2005-ös korosztály csapatainál a két legjobb között egyetlen gól döntötte el az elsőséget, hiszen a Lábatlan és a Naszály is 37 pontot szerzett.
Érem, csoki, érem, csoki – hangzott vasárnap a Vértessomlói labdarúgópályán az aprótalpú focistáknak a segítség, milyen rendben sorakozzanak a díjátadáshoz, a fiúk, lányok pedig büszke mosollyal nyugtázták, hogy valamennyiük nyakába aranyérem került. Mert, hogy a Naszály, Lábatlan, Baj, Tata, Nyergesújfalu és Vértessomló közötti, LEGEA Körzeti Utánpótlás Bajnokság záró fordulójában minden gyerkőc kitartását, fociszeretetét aranyéremmel és sportszelettel ismerték el a szervezők. S meg is érdemelték a kicsik, hiszen tavasz óta hat alkalommal találkoztak a különböző településeken, rúgták a bőrt hidegben, melegben, s az utolsó napon kellemetlen, szitáló eső dideregtette a játékosokat, szurkolókat egyaránt. A bajnokság gondolata Csákány József, tatai szakosztályvezetőben fogalmazódott meg, s nemcsak az általa megkeresett települések sportvezetőiben, de a szülőkben is kiváló partnerekre talál. Így a kis focisták olyan remek hangulatú mérkőzéseket tudhatnak maguk mögött, akárcsak a nagyok. Bár célként nem a gyerekek által elért minél jobb eredményt, hanem a mozgást, a labdarúgás megszerettetését tűzték ki a szervezők, azért természetesen rangsor is készült, sőt, a két korosztály első három helyezett gárdája a sikerélmény mellett több tízezer forint értékű sportszervásárlási utalvánnyal is gazdagodott. 2004-2005-ös korosztály csapatainál a két legjobb között valóban csak egyetlen hajszál, pontosabban egyetlen gól döntötte el az elsőséget, hiszen a Lábatlan és a Naszály is 37 pontot szerzett. A lábatlani gyerekek viszont egyel több gólt rúgtak, így ők állhattak a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. A Naszály mögött végzett harmadikként a Nyergesújfalu, negyedik lett a Vértessomló I. gárdája, ötödik a Tatai Hódy SE, s hatodik a Vértessomló II. együttese.2002-2003-as korosztály legeredményesebb csapata a Nyergesújfalu lett, s szoros küzdelemben, szintén jobb gólaránnyal szerezte meg a második helyet a Lábatlan. Harmadikként zárta a bajnokságot a Naszály, negyedikként a Vértessomló, ötödikként a Baj, s hatodikként a Tatai Hódy SE. Az ünnepélyes eredményhirdetésen Csákány József azt is bejelentette: bár a bajnokság lezárult, a hat település apróságai a téli időszakban sem maradnak foci nélkül. A kicsik teremben folytatják majd a küzdelmeket, első alkalommal, december 10-én, Tatán vár rájuk a Mikulás, azt követi az Újévi, majd pedig a Farsang Kupa.

[ 2011.11.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-