nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Bajnokverés mágiával Almásfüzítőn oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Bajnokverés mágiával Almásfüzítőn
Almásfüzítő "A" - Lábatlan 0:3.
A megyei II.osztályú tenisz csapatbajnokság őszi mérkőzéssorozatának záró fordulójában Almásfüzítőre utaztunk a már bajnok "A" csapathoz.Mindössze hárman ültünk az autóban (2 játékos és egy varázsló), mert a múlt héten első győzelmét szerző párosunk úgy döntött, hogy legjobb a csúcson abbahagyni, meg különben is elfoglaltak voltak. Ellenfelünk eddig minden mérkőzését megnyerte, és mint bajnok igen nagy (de egészséges) önbizalommal lépett pályára ellenünk. A hazai csapat játékosai azonban nem számoltak Bartl János "varázslónk" mágikus erejével, aki mindkét játékosunknak már pusztán a jelenlétével óriási plusz energiát adott. Nem is beszélve arról, hogy egy-egy kritikus helyzetben meg is szólalt -"szép, gyönyörű, csodálatos" és hasonló varázsigéket mormolt a nem létező bajusza alatt, aminek meg is lett az eredménye. Csizmadi Zoltán 6:4 6:2-re verte Nagy Ferencet, Héjjas Mihály pedig 6:4 6:1-re a bajnokság legjobbjának tartott Karap Attilát, majd a párost is 6:4 6:2-re hozta a Csizmadi-Héjjas alkalmi páros ezzel kialakítva a 0:3-as végeredményt. Ezzel vége lett a nagy őszi menetelésnek (négy mérkőzésből négy győzelem), kíváncsian várjuk, hogy hányadik helyre lesz elég ez a győzelmi sorozat. Lelkes szurkolóinknak jó pihenést kívánunk és kérjük, hogy minél többet szóljanak hozzá a Teniszezzünk fórumban az aktuális témákhoz, ami most BJ dicsőítése lenne.
[ 2003.09.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek