nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Bajót - Eltüntették a falu hitelét oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Bajót - Eltüntették a falu hitelét
Tóth Zoltán örömmel számolt be arról, hogy a falu az új évet kifizetett hitelekkel, hiány nélküli költségvetéssel kezdheti.

Mintegy másfél tucatnyian vettek részt a kultúrházban rendezett közmeghallgatáson.Először a két éve megválasztott új polgármester, Tóth Zoltán adott tájékoztatást a tisztében betöltött időszak önkormányzati eredményeiről, gondjairól, a következő hónapok lehetőségeiről.

Az elmúlt év komoly gondokkal kezdődött. A falu költségvetési hiánya 42m Ft volt, a hitelek összege 20m Ft. A csőd elkerülése érdekében hozott gyors intézkedések között szerepelt a körjegyzőség átszervezése, amely létszámcsökkentéssel, párhuzamos munkakörök megszüntetésével,a beszerzések ésszerűsítésével, néhány szerződés előnyösebb átfogalmazásával járt. A következő lépés az önkormányzati intézmények átszervezése volt.

Tóth Zoltán örömmel számolt be arról, hogy a falu az új évet kifizetett hitelekkel, hiány nélküli költségvetéssel kezdheti. Ráadásul ezt úgy sikerült megoldani, hogy sor került néhány helyi szinten jelentős beruházásra is.


[ 2008.12.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek