nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Bajóti Zsebkalauz oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Bajóti Zsebkalauz
Pontos tájékoztatást ad a településen található szolgáltatásokról, tartalmazza a település térképét, rövid történetét, fotókat természeti és kulturális értékeirõl.

Január hónapban, az önkormányzat (képviselõtestület támogatásával) gondozásában és a Kulturális és Sport Bizottság mintegy féléves elõkészítõ munkájának köszönhetõen megjelentetésre került egy kiadvány, mely a „Bajót Zsebkalauz” címet viseli.
Ez a kiadvány elsõsorban a településre látogatók alapinformációhoz jutását kívánja elõsegíteni. Pontos tájékoztatást ad a településen található szolgáltatásokról, tartalmazza a település térképét, rövid történetét, fotókat természeti és kulturális értékeirõl. Mindemellett azt gondolom hasznos kis könyvecske ez még az itt élõk számára is.
Az értékesítésbõl származó bevételt a kulturális rendezvények színesítésére fogjuk felhasználni.
Megvásárolni elsõsorban a Millenniumi Házban lehet 390 Ft/db áron és várhatóan a helyi vendéglátóhelyek és élelmiszerboltok is bekapcsolódnak az értékesítésbe.

Bajóti Önkormányzat

Forrás: www.bajot.hu


[ 2009.01.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-