nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Balaton-kerülő szupermaraton oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Balaton-kerülő szupermaraton
A megyéből hat futó egyéniben, öt futó párosban, tizenhárman csapatban vágnak neki a versenynek.

Megyei indulók is lesznek a Balaton-kerülő szupermaraton

Csütörtökön rajtolt a második BSI Balaton Szupermaraton mezőnye Siófokról, hogy a résztvevők négy nap alatt 194,5 kilométert megtéve megkerüljék a Balatont.

A futók a Siófok–Fonyód–Szigliget–Badacsony–Balatonfüred–Siófok útvonalon haladnak majd, naponta átlagosan ötven kilométer körüli távot megtéve.

A távot egyéniben, párosban, illetve négy versenyzőből álló csapatban is lehet teljesíteni. A siófoki Aranyparton több mint kétszázan vágtak neki a 194,5 kilométeres táv első szakaszának: százhuszonöt egyéni induló, illetve a huszonnyolc páros és a hetvennyolc csapat első emberei startoltak a rajtpisztoly eldördülésekor.

A megyéből hat futó egyéniben, öt futó párosban, tizenhárman csapatban vágnak neki a versenynek.

Szombaton, a második BSI Balaton Szupermaraton keretében összesen 67-en teljesítik a 43,1 kilométer hosszú Maraton pluszt, vagyis egy maratonnál hosszabb, már ultramaratonnak számító távot, melyen két megyei futónk is részt vesz.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2009.03.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek