nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Baleset oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Baleset
Ismét baleset történt a településen   

2008. július 3-án, 13 órakor a Rákóczi úton haladó szlovák rendszámú gépjármű szenvedett balesetet.

A balesetet az okozta, hogy a Süttő irányából közlekedő Skoda Fabia személyautó a Forest Papír bejárata közelében lassított,  a mögötte haladó 27 tonnás kamion a rendelkezésre álló helyen nem tudott megállni, így sajnos a személyautóba ütközött. A helyszínelés ideje alatt a forgalmat rendőrök irányították és útlezárásra került sor. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős.

A baleset ismét ráirányítja a figyelmet a Rákóczi út rendkívül nagy tehergépjármű forgalmára, mely ellen a helyiek július 4-én délután félpályás útlezárással tiltakoznak.

A balesetről készült helyszíni összefoglaló:

Kapcsolódó anyag:

Útlezárás Lábatlanon


[ 2008.07.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek