nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Baleset a Kilátónál oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Baleset a Kilátónál
A balesetben hárman sérültek meg, a sérültek közül egyet mentőhelikopterrel szállítottak kórházba.

Egy sérültet mentőhelikopter szállított a kórházba.

Videó:


Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2013. augusztus 31-én délután Lábatlanon. Egy személygépkocsi vezetője eddig tisztázatlan okból elvesztette uralmát a jármű irányítása felett és egy lábatlani presszóban ülők közé hajtott. A balesetben hárman sérültek meg. Több ember fejére esett a féltető, egy 7-8 év körüli kislányt kb. 1 órai kezelés után mentőhelikopter vitt el. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

forrás: police.hu, Polgárőrség

fotó: facebook


[ 2013.09.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-