nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Balesetek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Balesetek
Megyénkben hétfő óta több mint tíz közlekedési baleset történt a jeges, csúszós utakon.

Ma már két baleset történt a jeges, csúszós utakon

Megyénkben hétfő óta több mint tíz közlekedési baleset történt a jeges, csúszós utakon. Nyergesújfalun egy autó felborult, egy másik pedig az árokba csúszott, míg Bajnánál egy teherautó fordult keresztbe, Lábatlanon pedig egy kocsi csúszott meg a síkos úton.

A megcsúszott autó egy gyalogost is elsodort. Kedd (január 19.) délelőtt már két újabb balesethez riasztották a tűzoltókat. Nyergesújfalun a tízesen egy autó csúszott az árokba, míg Bajnán egy teherautó borult fel, itt a műszaki mentés még tart.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.01.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-