nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Bankrabló oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Bankrabló
Keresi a rendőrség a képen látható bankrablót! - fotó

A www.kemma.hu szerdán beszámolt arról: kiraboltak egy takarékszövetkezetet Tatabányán, a Dózsakertben. A rendőrség keresi a tettest.

A férfi szerda délelőtt jelent meg az egyik tatabányai pénzintézetnél. A maszkos rabló fél 10 körül lépett be a bankfiókba. Egy fegyvernek látszó tárgyal hadonászni kezdett, majd az ott dolgozókat és az ügyfeleket az ügyfélfogadóban kényszerítette, majd a pénztárostól a kassza teljes bevételét követelte. Egy zacskóba rakatta az összeget, majd a szatyorral a kezében futva elmenekült.

A 20 év körüli férfi rövid szőke hajú, világos kék vagy világos zöld szemű, kb. 170-180 cm magas, vékony testalkatú. Világos szürke színű pólót viselt vállán fehér csíkkal, sötét színű térdig érő nadrágot és világos színű baseballsapkát. Lábán szürke színű, Nike sportcipő volt piros márkajelzéssel. Arcát maszkkal takarta el, melyet a bankból való távozásakor már nem viselt.

A bankrablást, így az elkövetőt is kamera rögzítette.

A rendőrség arra kéri a lakosságot, aki a fenti személyleírás, illetve a mellékelt fotó alapján információval rendelkezik a rablóról, azonnal jelezze a 107-es vagy 112-es ingyenesen hívható telefonszámon.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2008.08.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-