nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Bányabővítést tervez a Holcim oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Bányabővítést tervez a Holcim
A tervek szerint a kibővült kapacitású bánya a Holcim Hungária Zrt. Nyergesújfaluba tervezett új cementgyárát látná el nyersanyaggal.A cég márciusban jelentette be, hogy legalább egy évvel elhalasztják a tervezett cementgyár építését. Ezzel a bejelentéssel közel egy időben elindult két lábatlani bánya bővítésének környezetvédelmi engedélyezési eljárása is, amelyek a gyárat látnák el márgával, illetve mészkővel. A mészkőbánya esetében 600 ezerről 1,8 millió tonnára nőne az éves kitermelés, míg a márgabánya esetében 200 ezerről 600 ezerre tonna/évre nőne a kapacitás.


[ 2009.05.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek