nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Bárdos Zoltán-országos elismerés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Bárdos Zoltán-országos elismerés
Bárdos Zoltán részére az Országos Főkapitán adta át a kitüntetést, a társadalmi bűnmegelőzés terén végzett kiemelkedő tevékenységéért.

2012. december 14.-én tartotta az Országos Polgárőr Szövetség az évértékelő, évzáró ünnepségét Budapesten a Készenléti Rendőrség nagytanácstermében.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével sok neves személyiség, Dr. Kontrát Károly a Belügyminisztérium államtitkára, Dr. Hatala József dandártábornok Országos Főkapitány, Papp Károly dandártábornok az országos főkapitány helyettese, Dr. Tóth Tamás Budapest rendőrfőkapitánya, Dr. Kocsis Máté az Országgyűlés honvédelmi bizottságának elnöke, és még sok más neves személyiség.

Dr. Túrós András az Országos Polgárőr Szövetség elnöke beszédében elmondta, hogy a törvényi változásoknak köszönhetően a polgárőrség helyzete stabil, mint a rendőrség egyetlen törvényesen működő civil segítője lett. A 2012-es évben eddig 77.000 polgárőr regisztrálta magát az Országos Polgárőr Szövetség tagjaként. A stratégiai partnerek beszédei, és köszöntők után következtek a kitüntetések.


Megyénkből Bárdos Zoltánnak a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség elnökének Dr. Hatala József dandártábornok Országos Főkapitány a 2012-ben kifejtett szakmai tevékenysége, a társadalmi bűnmegelőzés szervezésében és irányításában végzett kiemelkedő, eredményes munkája elismeréséül ólomkristály emléktárgyat adományozott. A kitüntetések átadása után Nádas György humorista vidám műsorral szórakoztatta a meghívott vendégeket. A rendezvényt állófogadással, és köszöntőkkel zárták.


[ 2012.12.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek