nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / Batizi Sándor ezüstérmes oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Batizi Sándor ezüstérmes
A lábatlani születésű, de jelenleg a KSI ben sportoló, BATIZI SÁNDOR, a hétvégén Isztambulban versenyzett a sportág KURAS ágában.
Beszámoló egy nagyszerű lábatlani judos sikerről.

A lábatlani születésű, de jelenleg a KSI ben sportoló, BATIZI SÁNDOR, a hétvégén Isztambulban versenyzett a sportág KURAS ágában. Itt junior világbajnokságot rendeztek.
Sanyi képviselte hazánk színeit 60 kg-ban, nagyon sikeresen. Első mérkőzésén örmény, második mérkőzésén tajvani, és a döntőbe jutásért török ellenfelét győzte le. A döntőben mongol ellenfele állította meg, így EZÜSTÉRMES lett. Minden lábatlani judot szerető nevében gratulálunk Sanyinak. A sportág 11éves lábatlani történetében, eddig ez a legjobb eredmény. Sanyi nyolc évig volt a város versenyzője, joggal vagyunk büszkék rá.

Fizel József edző

[ 2008.11.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-