nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Befejeződött a kábeltelevíziós hálózat korszerűsítése! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Befejeződött a kábeltelevíziós hálózat korszerűsítése!

Tisztelt Lakosok! Az ElektroSzolg Kkt. 2005. decemberében a csillagpontos kábeltelevíziós hálózat kiépítését befejezte, jelenleg a műszaki felülvizsgálat van folyamatban. 2005. December 31-ig minden előfizető az Extra csomagban található valamennyi csatornát korlátozás nélkül foghatta, január második hetétől azonban folyamatosan beállításra kerülnek az előfizetői szerződésekben meghatározott programcsomagok. Ennek következtében a csatornák sorrendje, kiosztása változhat. A végleges csatornakiosztásról a képújságban és az interneten nyújtunk tájékoztatást. Az interneten bejelentett hibákat név és lakcím hiányában nem tudjuk korrigálni. Kérjük Önöket, hogy minőségromlás esetén telefonon tegyenek bejelentést a 30/4333-191 mobil számon. A hálózat-fejlesztés során előforduló hibákat, amennyiben a hiba a hálózatunkban volt- a bejelentéstől számított 12 órán belül kijavítottuk.
Az érintettek türelmét és megértését köszönjük. Megújult csatornakiosztás megtekintése

Tisztelettel:Tóth Tibor ügyvezető
[ 2006.01.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek