nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Befejeződött a városközpont virágosítása oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Befejeződött a városközpont virágosítása
Szerdáig mintegy ezer tő virágot ültettek ki a Lábatlanon haladó főbb közlekedési útvonalak mentén a településkép szépítése érdekében.

Az elmúlt év hagyományait követve az idei évben is megtörtént a Rákóczi F., a Dózsa Gy. u. virágosítása, melynek célja a településünk képének szépítése, szebb lakókörnyezet kialakítása.

A kihelyezett virágokból egyes területeken eltulajdonítottak néhányat-mint ahogy az a képeken is látszik. Szerencsére az elkövetők személyére fény derült, az érintettek ellen a hatóság eljárást indított.

PH


[ 2009.05.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-