nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Bemutató órák oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Bemutató órák
Az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában 2011. március 30-án bemutató tanítási órákat tartunk a leendő elsősök szüleinek

Értesítés

Tájékoztatom a Tisztelt Szülőket, hogy az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában 2011. március 30-án bemutató tanítási órákat tartunk a leendő elsősök szüleinek, az 1. és a 2. tanítási órában
(8-9:50).
Helyszín:
1. óra (8-8:45): 4.a osztályban magyar óra: Sárdiné Debnárik Rita
2. óra (9:05-9:50): 4.b osztályban matematika óra: Kertész Erika
3. órában (10:10-10:55) lehetőséget adunk a leendő elsős tanítókkal való találkozásra, beszélgetésre az iskola könyvtárában.

Lábatlan, 2011. március 16.

Tisztelettel:
Balogh Erzsébet
igazgató

[ 2011.03.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-