nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Benzin - benzinkutas nélkül oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Benzin - benzinkutas nélkül
Hazánkban elsőként nyílt meg olyan benzinkút városunkban, amely éjjel-nappal nyitva tart – személyzet nélkül.

Hazánkban elsőként nyílt meg olyan benzinkút Duna-parti városunkban, amely éjjel-nappal nyitva tart – személyzet nélkül.
Újdonságként bioetanol üzemanyagot is lehet a tankokba csorgatni. Nap közben egy alkalmazott segíti a tankolást, válaszol a kérdésekre. A rendszer bankkártyával és készpénzzel is él. Nagy sikere van a kézi személy-, illetve teherautó mosónak is. A személyzet nélküli, éjjel-nappal működő rendszer határainkon túl már bevált – a lábatlani kísérlet is jó úton halad.

forrás:www.kemma.hu


[ 2009.03.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek