nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Beszámoló oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Beszámoló
A nyáron alaposan megerősödött a Lábatlani ESE felnőtt labdarúgó csapata. A keretet sikerül egyben tartani

Megerősödött kerettel a Lábatlani ESE

A nyáron alaposan megerősödött a Lábatlani ESE felnőtt labdarúgó csapata. A keretet sikerül egyben tartani és több NB III bajnokságot megjárt játékossal megrősíteni. Khéner László SE Elnök a tavalyi évnél (11. hely) sokkal jobb helyezést vár, célja hogy egy kisvárosi csapathoz méltóan szerepeljen a Lábatlani ESE a megyei I. osztályú bajnokságban. Holdampf Sándor személyében egy megyei szaktekintély lett az edző. Több évig volt az NB III-as esztergomi felnőtt csapat edzője illetve évekig dolgozott a magyar utánpótlás válogatottaknál.

Érkezett: Schaukel Árpád (Esztergomi FC), Szőgyémi János (Zoltek SE), Bozóky Krisztián (Dorogi FC), Kiss Szabolcs (Bajna), Németh Richárd (Dorogi FC)

Távozott: Rácz Dávid (Bajóti Szikra SE)

[ 2009.08.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek