nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Beszámoló május oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Beszámoló május
B E S Z Á M O L Ó a két ülés közötti eseményekről, ez történt Lábatlanon májusban.Április 28-án volt az előző testületi ülés.
A Közép-Dunántúli Regionális Államigazgatási Hivatal a működési engedélyek ügyintézését ellenőrizte, mindent a jogszabálynak megfelelően, rendben találtak.


Április 29-én a Regionális ÁNTSZ képviselője keresett meg kihelyezett emlőszűréssel kapcsolatosan. A szűrés június 8 és 17 közötti munkanapokon a Művelődési Ház előtt álló szűrőbuszon történik. Az érintettek (45 és 65 év közötti hölgy lakosok) névre szóló meghívást fognak kapni.

Április 30-án Nyergesújfalu Város Polgármesteri Hivatalában az orvosi ügyelet és a Zeneiskola működésével kapcsolatosan a környező települések polgármestereivel megbeszélést tartottunk.

Május 1-je alkalmából 3 napos rendezvénysorozat volt a Gerenday Közösségi Házban.

Május 4-én az ÁNTSZ főorvos asszonya a Nyergesújfaluról átmenetileg átkerülő szakrendelések miatt bejárást tartott az egészségházban.

Május 5-én Tűzoltó Nap volt Nyergesújfalun, melyen Boda Csaba alpolgármester úr Papp Szabolcs részére jutalmat adott át.

Május 8-án a Hétforrás Kft. taggyűlése volt.

Május 9-én köszöntöttem Balatoni Istvánnét 90-dik születésnapja alkalmából.
A Sirályok Vízisport Egyesülete takarítást rendezett a Duna-parton.

Május 11-én Nyergesújfalun a Zöld Sziget Vendégház megnyitó ünnepségén voltam.

Május 11 és 15 között 20 gyermek és 4 felnőtt járt Rechnitzben a testvértelepülés meghívására.

Május 12 és 13-án Tűzoltósági gyakorlat és bejárás volt az Egészségházban és a Polgármesteri Hivatalban.

Május 14-én Ister-Granum Eurorégió taggyűlésén, Párkányban Kecskés Ferenc önkormányzati képviselő vett részt.

Május 18-án Pedagógiai Szakszolgálat társulási Tanács ülése volt, melyen a jegyző asszony vett részt. Napirendje a 2008. évi gazdálkodásról szóló beszámoló.

Május 19-én a jegyző asszony a nyergesújfalui szakellátások átköltöztetésével kapcsolatosan megbeszélést folytatott az érintett város jegyzőjével, az előterjesztés a testületi ülés egyik napirendje.
A települési térfigyelő rendszerrel kapcsolatban zajlott le helyszíni bejárás. A tervek szerint 4 helyen telepítenének kamerákat, melyben a Kistérség 50 %-os támogatást nyújt. Az előkészítés befejezte után a júniusi testületi ülésre terjesztem be a részletes anyagot.
A PR Telecom Zrt. munkatársai elvégezték a helyi Tv. és az optikai hálózat közötti jel – átalakító berendezés beszerelését, melynek tesztelése megkezdődött. Remélhetőleg a Helyi TV a testületi ülés időpontjában már üzemelni fog.

Május 20-án Pénzügyi – Gazdasági, Településfejlesztési és Környezetvédelmi, valamint Szociális és Egészségügyi bizottsági ülés volt.

Május 21-én a MÁV képviselőivel tárgyaltunk a tulajdonukban lévő ingatlanaik átadása ügyében.
Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskola a Gerenday Közösségi Házban Arany Művészeti Gála rendezvénye volt.

Lábatlan, 2009. május 21.

Török István polgármester

[ 2009.05.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek