nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Beszámoló - március oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Beszámoló - március
B E S Z Á M O L Ó a két ülés közötti eseményekről. Február, március hónapban Lábatlanon történt...
Február 11-én volt az előző testületi ülés.

Február 15-én az országgyűlési képviselő választással kapcsolatos jegyzői értekezlet volt Tatabányán.

Február 17-én A burgenlandi Stoobba utaztunk – a hivatal munkatársaival, az Arany J. Iskola igazgatónőjével és pedagógusával – megtekintettük az ottani szakképző iskola lehetőségeit, és bemutattuk az Arany J. iskola homlokzatára készülő kerámia dísz terveit. Rechnitzben egyeztettük az idei tanulócsere időpontját.

Február 18-án a Holcim Hungária Zrt. „Az erdő kincsei” fotókiállítást ünnepélyesen megnyitottam, mely március 9-ig volt megtekinthető.

Február 16-án Véradás volt városunkban, 56 fő adott vért.

Március 3-án a jegyző asszony a Megyei Egészségbiztosítási Pénztár vezetőjével megbeszélést folytatott az egészségház szakrendeléseivel kapcsolatosan, a megbeszélés eredményeként a szakellátások július 1-je után is változatlanul történnek.

Március 4-én a Polgári Védelmi Kirendeltség munkatársai a katasztrófavédelem terveit ellenőrizték, mindent rendben találtak.

Március 14-én a hagyományos borverseny a Gerecse Borbarát Egyesület szervezésében zajlott és több rechnitzi és karvai borász is részt vett.

Március 15-én az 1848-49-es szabadságharc évfordulóján városunkban az eddigi szokásnak megfelelően két helyen, a Március 15-ei téren és a Hősök szobránál tartottunk megemlékezést.

Március 17-én köszöntöttem a 75 éves Primusz Sándort.

Március 22-én a környező települések polgármestereivel – Bajót, Mogyorósbánya, Süttő – a dögkút rekultivációjára kiírt pályázattal kapcsolatos megbeszélést tartottunk.

Március 23-án az APEH ellenőrzést tartott hivatalunkban, a beadványi illetékek törvény szerint betartásával kapcsolatosan.
A választással kapcsolatos HVI értekezleten, Tatabányán a jegyző asszony vett részt.
A Gerecse Natúrpark fórumán, Csolnokon Kecskés Ferenc önkormányzati képviselő képviselte önkormányzatunkat.
Pénzügyi – Gazdasági Bizottsági ülés volt.

Március 24-én Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsági ülés volt. A bizottsági ülések napirendje a képviselő testületi ülés napirendjeinek véleményezése.

Tájékoztatom a Tisztelt képviselőket, hogy
A Gerecse utcában kialakított építési telkekből egy ingatlanra már adásvételi szerződést kötöttünk.
Tóth Tibor a kábel TV jelenlegi üzemeltetője a 2010. évi költségvetésben szereplő pénzösszegért nem vállalja a kábel Tv. üzemeltetését. Más szolgáltatótól kértünk már ajánlatot.
Az Arany János Iskola homlokzatára készülő kerámia dísz terveivel kapcsolatosan több megbeszélést tartottunk. A munkába bevontuk Dr.Oláh M. Zoltán tervezőt, a Fischer Bau Kft. ügyvezető igazgatóját, valamint kikértük Fecske Orsolya véleményét is.


Lábatlan, 2010. március 25.

Török István
Polgármester
Beszámoló
a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról


5/2010.(II.11.) sz. képviselő testületi határozat:
A lábatlani 3330/1 hrsz-ú és a 3307 hrsz-ú ingatlanokra vonatkozó csereszerződést megkötöttük.Lábatlan, 2010. március 25.Török István
Polgármester


[ 2010.03.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-