nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Betörés Táton oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Betörés Táton
A rendőr által leadott figyelmeztető lövés állított meg egy betörőt Táton. A férfi két társával éppen egy házat fosztott ki, mielőtt elkapták.

Figyelmeztető lövés állította meg a betörőt

A rendőr által leadott figyelmeztető lövés állított meg egy betörőt Táton. A férfi két társával éppen egy házat fosztott ki, mielőtt elkapták. A Komárom-Esztergom megyei rendőrök már napok óta köröztek Tát közelében, betörők után kutatva. A rendőrök a most elfogott betörtőket őrizetbe vették, a bíróság pedig délután már az előzetes letartóztatásukat is elrendelte.

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök már napok óta köröztek Tát közelében, betörők után kutatva. Csütörtökön hajnali két óra körül ennek meg is lett az eredménye: felfigyeltek egy gyanús autóra. Néhány perces várakozás után egy közeli házból egy férfi lépett ki, aki - miután igazoltatni akarták - elfutott. Az egyenruhások többször is felszólították, hogy álljon meg, majd amikor a menekülő valamit kivett a zsebéből, az egyik rendőr a levegőbe lőtt. A figyelmeztető lövés hatásos volt, mert az addig futva menekülő férfi feltett kézzel megállt.

Kiderült, hogy két társával együtt éppen egy családi házat fosztottak ki: egymillió forint értékben zsákmányoltak ékszereket és készpénzt. A rendőrök mindhármukat őrizetbe vették betöréses lopás miatt, a bíróság pedig délután már az előzetes letartóztatásukat is elrendelte - olvasható a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.07.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek