nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / BHSE III. o. Nemzeti Bajnokság oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
BHSE III. o. Nemzeti Bajnokság
Szakosztályunk november 15-én szombaton a BHSE termében, felnőtt III. osztályú nemzeti bajnokságon vett részt.
Két judokánk versenyzett és két érmet hozott.
60 kg-ban Vörös Balázs, négy éves kihagyás után tért vissza a sportághoz. A még jövőre is junior korú versenyző ott folytatta ahol abbahagyta évekkel ezelőtt. Két hatalmas ippont dobva végzett a dobogó tetején, és nyerte élete második magyar bajnoki címét. Ha továbbra is ilyen intenzitással edz, jövőre fog meglepetéseket okozni.
70 kg-ban Hédai Mónika nagyon szépen versenyzett, három ipponos győzelmet ért el. Sajnos ez sem volt elég az első helyhez, hárman egyformán három ipponos győzelmet arattak, így a testsúly döntött, sajnos Mónika 65 dkg-mal volt nehezebb az elsőnél, és 55 dkg-mal a másodiknál, így a harmadik helyen végzett. Mónika még csak ifjúsági korú, jövőre lesz junior. Tehát még van ideje felnőttben javítani.
Ezzel számunkra véget értek a magyar bajnokságok, eredményeinkkel nem váltottuk meg a világot, de ezt lábatlani gyerekek érték el és mind saját nevelés.
Úgy érzem a közösség összetartó erejét jelzi Vörös Balázs visszatérése.
Felkészítő edzők: id. és ifj. Fizel József.

Fizel József edző
III. dan

[ 2008.11.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-