nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Biztonságos város oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Biztonságos város
A térség bűnügyi szempontból legkevésbé fertőzött városa Lábatlan - derül ki a HVG összeállításából. Tavaly mindössze 115 bűncselekményt követtek el.

A Heti Világgazdaságban megjelent összeállítás szerint Lábatlan a 2008-ban ismertté vált bűncselekmények alapján a 274 városból a 223. helyen áll.

Lábatlanon tavaly 115 bűncselekményt követtek el, míg a környező településeken ennél lényeges többet:

168. Dorogon 357 bűncselekmény

70. Nyergesújfalun 304 bűncselekmény

58. Esztergomban 1290 bűncselekmény

Az ezer lakosra jutó bűncselekmények száma szerint is békés városnak számít településünk, hiszen Lábatlanon 22, míg a környező településeken 40 bűneset jut 1000 lakosra.

forrás: Heti Világgazdaság


[ 2009.09.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek