nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Bor- és pálinkaverseny eredményei oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Bor- és pálinkaverseny eredményei
Eredmények! Bor- és pálinkaversenyt rendezett március 14-én a Neszmélyi Hegyközség a lábatlani Gerenday Közösségi Házban.

Borverseny eredményei
2010. március 14.

Az előző évek színvonalát is növelve sikeresen lezajlott a Gerenday Házban 12. alkalommal megrendezésre kerülı lábatlani bor és pálinkaverseny.
Az ország különböző részéről érkező szakértő zsűri vizsgálta a nevezők által leadott bor és pálinka mintákat.

Az eredmények megtekinthetők ITT.

Korábban:

A verseny keretében vasárnap (március 14) délután 3 órától a jelentkezők "Vörösbor készítés fortélyai" címmel egy előadást is meghallgathatnak. Az eredményhirdetés este 6 órakor kezdődik.[ 2010.03.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-