nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Borverseny Süttőn oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Borverseny Süttőn
Borversenyt rendeznek szombaton (május 14.) Süttőn. A versenyre a szomszédos települések borászai és a Dunamocson termelő szőlősgazdák vehetnek részt.

A mintákat pénteken (május 13.) délután 5 órától lehet leadni a Közösségi Udvarházban. A nedűket 20 pontos bírálati elv szerint működő bizottság értékeli. Az érmes borokat oklevéllel jutalmazzák, a kiemelkedő helyezettek tárgyjutalomban részesülnek.

Szombat (május 14.) délelőtt szakmai tanácsadást tart Lengyel Lajos, a BASF területi képviselője az aktuális növényvédelmi teendőkről. Az eredményhirdetést este 6 órától tartják az Udvarházban.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2011.05.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-