nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Borverseny tájékoztató oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Borverseny tájékoztató
XVI. Országos Takarékszövetkezeti Borverseny Budapest. A borverseny szakmai lebonyolítója a Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft.

TÁJÉKOZTATÓ
XVI. Országos Takarékszövetkezeti Borverseny Budapest – Ramada Resort Budapest, 2014. április 15-16.
A borverseny szakmai lebonyolítója a Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft.
A jelentkezés módja: A jelentkezési lapot (mintánként 1-1) kérjük az alábbi címre levélben, faxon vagy e-mail-en elküldeni: Kérjük, ne felejtse el, hogy a jelentkezési lap csak a szövetkezeti hitelintézetek integrációjába tartozó partner takarékszövetkezet aláírásával és bélyegzőjével érvényes! Kérjük, keresse fel a területén található takarékszövetkezetet vagy partner takarékszövetkezetét!

Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft.
1124 Budapest, Somorjai u. 21. I. em.
Fax: +36-1-700-1610
E-mail: info@borkulturakft.hu

A jelentkezés határideje:
2014. április 4. (péntek)

A minták elküldése:
A mintákat kérjük hétköznapokon a Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft. címére szállítani, legkésőbb 2014. április 4-ig (Hétfő – Csütörtök: 8.00 és 16.00 óra között, Pénteken: 8.00 és 13.00 óra között; cím: 1124 Budapest, Somorjai u. 21.) A csomagolásra kérjük ráírni: „XVI. Országos Takarékszövetkezeti Borverseny”.

A mintának tartalmaznia kell:
- 4 palackot fajtánként, a kereskedelemben alkalmazott kiszerelésben, hordós borok esetében kérünk minden palackot felcímkézni + 1 db címke garnitúrát.
- Palackos borok esetében a hivatalos NÉBIH analízisének másolatát, hordós borok esetében elegendő a termelői analízis.

Nevezési díj: Takarékszövetkezeti partnerenként 1 minta nevezése ingyenes, minden további minta nevezési díja bruttó 10.795 Ft. A nevezési díjat 2014. április 4-ig kérjük átutalni a Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft. BB Nyrt. 10100792-48851100-00000003 számú
bankszámlájára, vagy a helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával rendezni. A nevezési díjról a rendezők utólag számlát küldenek nevező részére. A versenyen csak azok a borok vesznek részt, melyek nevezési díját rendezték.

Díjazás, eredménykatalógus:
A borverseny aranyéremmel kitüntetett résztvevői a díjakat a várhatóan április 29-én megrendezendő ünnepélyes eredményhirdetésen vehetik át. Az ezüst- és bronzérmek átadására a partner takarékszövetkezet által meghatározott helyen és időpontban kerül sor. A borversenyen részt vett borok eredményeiről katalógus készül, melyet a Takarékbank széles körben terjeszt.

Melléklet:
- nevezési lap

A borok eljuttatásában Bartos Kálmán (+36309408703) segít.


[ 2014.03.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-