nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Bowling hírek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Bowling hírek
A Lábatlani Sportegyesület keretében működő Bowling szakosztály a kezdeti 20 - 24 fős létszámból, mára már több mint száz főre nőtte ki magát.
A Lábatlani Sportegyesület keretében működő Bowling szakosztály 2005 tavaszán, egy kis munkahelyi közösség hobbi szintű kezdeményezéséből, a kezdeti 20 - 24 fős létszámból, mára már több mint száz főre nőtte ki magát.
A létszám folyamatos növekedése miatt, kezdetektől a versenyek színhelyéül szolgáló négy, hat pályás klubok pályáit mára a Párkányi Bowling centrum váltotta fel. Versenyzőinket a 4 - 74 éves korosztály alkotja. A jó hangulat és csapatszellem Budapesttől, Komáromig terjedő területről hozza össze a lelkes sportolni vágyókat. Az évek során szép eredményeket értünk el a területi versenyeken: Tatabányán az Omega Parkban, ahol a csapat és a páros versenyben is a legeredményesebben szerepeltünk. A Magyar Ifi Válogatott tagjaival is összemértük tudásunkat, ahol a "hazai pálya" nekünk kedvezett.
Versenyeinket havonta négy kategóriában rendezzük meg, helyet biztosítva a jövő nemzedékének: gyermek, profi valamint amatőr nő és férfi. Ezen alkalmakkor nagy küzdelem zajlik a különdíjas versenyeken. Csapattársaink eredményeit oklevéllel, éremmel és a szakosztályt lelkesen támogató szponzorok lógóit tartalmazó csapat pólóval jutalmazzuk. Tagjaink egy része egész évben, hét csapattal a nyergesújfalui és dorogi tekebajnokságban, illetve alkalmanként a tatabányai, tatai és oroszlányi tornákon is sikeresen részt vesznek. A szervezési feladatokat Mezei Ferenc, Kovács Krisztián és Fazekas János látja el, akik szívesen fogadják az újonnan érkezőket.
Csapatunk a 2013-as idényt január 12-én kezdte meg 82 fő részvételével.
Hagyományainkat követve, a verseny után bankett keretében értékeltük a 2012. évi összesített eredményeinket. A kiérdemelt trófeák méltón emelték az esemény hangulatát, melyet a közösen elfogyasztott vacsora után hajnalig tartó zenés mulatság követett. Ha szívesen válnál csapatunk tagjává, jelentkezésedet az alábbi elérhetőségen jelezheted: 06/30-8301900, 06/20-3272999


Versenynaptár 2013
január 12.
február 9.
március 9.
április 13.
május 18.
június 8.
július 13.
augusztus 10.
szeptember 14.
október 12.
november 16.
december 14.

Üdvözlettel: Mezei Feri

[ 2013.02.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-