nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Bozsik tanévnyitó fociünnep oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Bozsik tanévnyitó fociünnep
Október 7-én a Lábatlani ESE U12-es csapata képviselte Komárom-Esztergom megyét egy nagyszabású rendezvényen Telkiben.

OTP-MOL Bozsik tanévindító fociünnep Telkiben

Október 7-én vasárnap a Lábatlani ESE U12-es csapata képviselte Komárom-Esztergom megyét egy nagyszabású rendezvényen Telkiben., ahol 600 gyerek és közel ugyanennyi felnőtt részvételével rendezték meg az OTP-MOL Bozsik-program Tanévindító Fesztiválját. A gyerekek nagyon várták már ezt a napot, hiszen nem mindennap vehetnek részt egy ilyen profi szervezésű országos labdarúgótornán. A körülményekről nem is beszélve! A fesztivál megnyitóját megtisztelte jelenlétével Berzi Sándor, az MLSZ alelnöke, Nyilasi Tibor sportigazgató, Kovács Árpád MLSZ elnökségi tag, valamint Buzánszky Jenő és Várhidi Pál, az Aranycsapat tagjai, Gelei József és Palotai Károly olimpiai bajnokok, illetve Göröcs János, olimpiai bronzérmes labdarúgó. A megnyitó keretében az OTP-MOL Bozsik-program Intézményi Programjának előző szezonjában kiemelkedő munkát végző csoportvezetők, körzeti szervezők vettek át elismerést Nyilasi Tibortól. A tanévindító eseményen az egyesületi és az intézményi programban résztvevő fiatalok mellett a Grassroots-fesztiválon focizó legkisebbek is képviseltették magukat, díjakat összesen nyolc korosztályban adtak át. Az időjárás kegyes volt a gyerekekhez, kora délutánig kitűnő, napos fociidő volt, s csak az eredményhirdetés után ért Telkibe az eső. Az eredményhirdetésen a fiatalok Buzánszky Jenőtől, valamint a magyar válogatott kapusától, Bogdán Ádámtól és Puskás Petitől vehették át a díjakat, míg az OTP Bank képviseletében Tóth Zoltán adott át elismeréseket.
A gyerekek a játék mellett kihasználták az alkalmat, hogy közös fotókat készítsenek a neves labdarúgókkal, illetve aláírásokat gyűjtsenek be a hírességektől. Bogdán Ádám ma érkezett haza Angliából, és a reptérről közvetlenül Telkibe vezetett az útja. Az eredményhirdetés előtt elmondta: jól tudja, mennyire fontosak a fiatalok számára az ehhez hasonló események, és külön megköszönte a szülőknek, hogy ilyen sok energiával segítik a gyerekfutball jövőjét, saját pályafutásának alapját annak idején az a támogatás jelentette, amit a szüleitől kapott.
A mi csoportunkban 5 csapat mérkőzött meg körmérkőzéses rendszerben! Úgy éreztem mintha lenéztek volna minket! De aztán az első mérkőzésen a Budakeszi Labdarúgó Akadémia legyőzésével megmutattuk, hogy nem véletlen vagyunk ott azon a tornán! Aztán egyre szebb játékkal megnyertük a másik 3 mérkőzésünket is. Ezzel 100%-os teljesítménnyel és kapott gól nélkül megnyertük a tornát! Csodálatos érzés volt! Szeretném megköszönni a lelkes szülőknek, akik buzdították a csapatot!
Játékosok: Teller Álmos, Schmidt Balázs, Eckl Partik, Kloska Mercédesz, Schmidt Dániel, Ardelan Rajmund, Fábián-Nagy Balázs, Szatmári Kevin, Paska Áron, Lukácsi Zsombor, Bácskai Zsolt, Bácskai Ádám, Kárpáti Péter, Stampf Szebasztián Edzők: Gere Róbert, Gindl Géza

Eredmények:
Budakeszi LA - Lábatlani ESE 0:2
Lábatlani ESE - FC Ajka 4:0
Püspökladányi LE - Lábatlani ESE 0:4
Lábatlani ESE - Mohácsi TE 4:0
Gólkirály: Szatmári Kevin (Lábatlan) és Bocskay Bertalan (Budakeszi) 8-8 gól


[ 2012.10.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-