nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Bravúros elfogás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Bravúros elfogás
A hétvégi ház tulajdonosai négy nappal később fedezték fel a betörést, a rendőrség kiérkezése után néhány óra alatt elfogták az elkövetőt
Október 17-én reggel H. Béla a hajnalban feltört lábatlani hétvégi házból zsákmányolt műszaki cikkekkel tartott hazafelé a Rákóczi F. úton. Az elmúlt időszakban több mint 20 betörést bizonyított rá a rendőrség, a tárgyalás megkezdéséig azonban szabadlábon védekezhetett. Kizárólag elektromos berendezések és kis értékű használati tárgyak érdekelték.
Trinácz Gábor körzeti megbízott az éjszakai szolgálat befejezése után a városban járva észrevette, és gyanúsnak találta a férfit, akit igazoltatott, a nála lévő műszaki eszközöket megvizsgálta, mivel azonban nem érkezett bejelentés betörésről, a férfit elengedte.
A hétvégi ház tulajdonosai négy nappal később fedezték fel a betörést, a rendőrség kiérkezése után néhány óra alatt - a hétfői igazoltatás alapján - elfogták az elkövetőt, H. Bélát, akinek a lakásában valamennyi berendezést megtaláltak és visszaszolgáltattak a tulajdonosoknak. Reméljük a bizonyított bűncselekmények alapján jópár évig több betörésre nem lesz lehetősége a bűnözőnek.

[ 2011.10.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-