nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Breaking news oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Breaking news
119 milió forintot nyert Lábatlan Önkormányzata a Zengő Óvoda és az Arany János Iskola nyílászáróinak felújítására és az épületek szigetelésére.

119 millió Ft támogatást nyert az önkormányzat a KDOP pályázatán épületenergetikai fejlesztésre, melyből a Zengő Óvoda és az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskola régi épületében a nyílászárók cseréje, valamint az utólagos hőszigetelés kerül megvalósításra. A beruházás 26 %-os önrészt igényel.

Az általános iskola esetében a régi épületrész nyílászáróinak cseréje, valamint a jelenleg is folyó épületbővítés együttesen járul hozzá egy modern, mai igényeket kielégitő iskola kialakításához.


[ 2009.12.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek