nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Bűnbanda oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Bűnbanda
Tizennégy boltot fosztott ki egy bűnbanda Tokodon, Sárisápon, Únyon, Annavölgyön, Dadon, Mocsán, Kisbéren, Solymáron, Mogyoródon, Rózsaszentmártonon, Szirákon és Béren

Tizennégy boltot fosztott ki egy bűnbanda

Megyénk településein és a szomszédos megyékben tizennégy kisebb élelmiszerüzletet fosztott ki egy társaság. Az emberölésért korábban elítélt vezetőjüket a tatai nyomozók vették őrizetbe. A bűnbanda a tizennégy betöréssel 5-6 millió forintos kárt okozott a tulajdonosoknak. Vezetőjük 8 évet töltött börtönben emberölés miatt, majd szabadulása után a nyáron a fővárosban talált társakat a betörések elkövetéséhez.

Még augusztusban munkához láttak és Neszmélyen kipakoltak egy élelmiszer üzletet. 800.000 forint értékben vittek el különböző árucikkeket. Sikerükön felbuzdulva újabb boltot szemeltek ki maguknak. Szinte az egész megyét bejárták, majd a szomszédos megyékben fosztogattak tovább. A módszerük mindig ugyanaz volt. Először felmérték a terepet, majd másnap kipakolták az üzletet.

Az adatgyűjtések során egyre több információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a Tokodon, Sárisápon, Únyon, Annavölgyön, Dadon, Mocsán, Kisbéren, Solymáron, Mogyoródon, Rózsaszentmártonon, Szirákon és Béren történ boltbetöréseket ugyanaz a csapat követhette el, élükön a tatai nyomozók által elfogott férfival. A bűnbanda a 14 betörés során mintegy 5-6 millió forintos kárt okozott a tulajdonosoknak.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.12.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-