nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Bűnmegelőzés és Közbiztonság oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Bűnmegelőzés és Közbiztonság
Lábatlan Város Képviselő-testülete 2005. szeptember 15-i ülésén egyhangúlag elfogadta a település Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Koncepcióját, mely a település bűnmegelőzés szempontjából releváns jellemzőit, valamint ezen feladatok elosztását mutatja be az egyes szervezetek között.
A koncepció célja, hogy korszerű társadalmi bűnmegelőzés szellemében megfelelő keretet biztosítson Lábatlan Város Önkormányzatának az alapvető emberi jogok érvényesítése, az életminőséget javító közbiztonság megteremtése, a jogsértéseket előidéző okok és a sértetté válás veszélyének csökkentése, a bűncselekmények eredményes megelőzése, a lakosság és az anyagi javak védelméért tevékenykedők közötti célirányos párbeszéd megteremtése érdekében kifejtett tevékenységéhez. Városunk bűnmegelőzési céljai között szerepel, hogy megelőzze az olyan magatartások megvalósulását, melyek valamely büntetőjogi kategória szempontjából tényállásszerűek.
A koncepciót Tölgyesi Csilla ifjúsági referens, főtanácsos készítette.

A 64/2005. (IX.15.) számú Kt. határozatával elfogadott koncepció a Vitéz Sághy Antal Könyvtárban, valamint a Fiókkönyvtárban tekinthető meg.
A koncepció tartalomjegyzéke


[ 2005.09.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek