nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Bursa Hungarica 2014. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Bursa Hungarica 2014.
Lábatlan Város Önkormányzata idén is csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer újabb fordulójához.

Lábatlan Város Önkormányzata idén is csatlakozott a hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók, illetve a felsőoktatási tanulmányokat kezdő fiatalok támogatására létrehozott Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer újabb fordulójához.

A 2014. évre vonatkozó "A" és "B" típusú pályázati felhívások a kapcsolódó dokumentumokban megtalálhatóak voltak. Az elbírálást követőn az alábbiakat tesszük közzé:
A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj Pályázat 2014. évi fordulójának eredménye
„A” kategóriában:
30 pályázat érkezett, ebből 30 pályázó nyert támogatást.
Az ösztöndíj folyósítására 2014. március hótól 10 hónapon át, kerül sor.
„B” kategóriában:
1 pályázat érkezett, ebből 1 pályázó nyert támogatást.
Az ösztöndíj folyósítására felsőoktatási intézménybe történő felvétel esetén 2014. októberétől kerül sor 3 x 10 hónapon keresztül.
A pályázat nyertesei Lábatlan Város Önkormányzat Képviselő-testületének 77/2013.(IX.10.) sz. Képviselő-testületi határozata alapján 5.000.-Ft/fő/hó támogatásban részesültek. Az összes megítélt támogatás 1.650.000.-Ft.

Lábatlan, 2013. december 17.
Dinnyés István
polgármester

[ 2013.12.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-