nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Bursa Hungarica 2021 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Bursa Hungarica 2021
Bursa Hungarica Felsőoktatási Tanulmányi Ösztöndíjpályázat - Pályázati kiírás

Lábatlan Város Önkormányzata az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve, az 51/2007.(III.26.) Kormányrendelet alapján ezennel kiírja 2021. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók („A” típusú pályázati kiírás) és felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.(„B” típusú pályázati kiírás).

A pályázat benyújtásának módja és határideje:
A pályázat beadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:
https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx
Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati években regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót.
A kinyomtatott és aláírt pályázat önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:
2020. november 05.

A pályázathoz benyújtandó mellékletek:

• Felsőoktatási intézmény által kibocsátott hallgatói jogviszony-igazolás a 2020/2021. tanév első félévéről
• Igazolás a pályázó és a pályázóval egy háztartásban élők egy főre jutó havi nettó jövedelméről. (Pályázat benyújtását megelőző havi jövedelem)
Egy háztartásban élők: a pályázó lakóhelye szerinti lakásban életvitelszerűen együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek.

Tájékoztató: https://drive.google.com/file/d/12bHoYM3fOGrqWHsYC5bZfsSo8VS8uu_G/view?fbclid=IwAR1XLu0jsbh-iG4U2P8paH8YL6WIzLp-YtD9HcV99_kwk5AAx7uA0xyq4uc
Pályázati kiírás „A” típusú pályázat:

https://drive.google.com/file/d/185lejuBXHStAobmiqkxNt12KiDrfybrG/view?fbclid=IwAR10h4_W7smEagOFzFsttfWv4KnRda2ZQaIJa46yjdvWdgV2iknoOivThko
Pályázati kiírás: „B” típusú pályázat:

https://drive.google.com/file/d/1zKPwAiWdKkXyu67EakuN7f-t4udoskGQ/view?fbclid=IwAR1hhdwPl0BMTqEduDQI4BbsLkbhZoIwYUBeDTAKJMLXRSi2upDEiloXF7Q

Lábatlan, 2020. október 1.

Teller Péter
polgármester

[ 2020.10.01. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-