nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Bursa Hungarica - pályázz! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Bursa Hungarica - pályázz!
Lábatlan Város Önkormányzat Képviselő testülete döntött a Bursa Hungarica Ösztöndíjrendszerhez való 2014. évi csatlakozásról, pályázati kiírás

2014. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat

Lábatlan Város Önkormányzat Képviselő testülete 77/2013.(IX.10.) számú Képviselő-testületi határozatával döntött a Bursa Hungarica Ösztöndíjrendszerhez való 2014. évi csatlakozásról.Lábatlan Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve kiírja a 2014. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdő, továbbá felsőoktatási hallgatók számára a 2013/2014. tanév második és a 2014/2015. tanév első félévére vonatkozóan.

A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer jogszabályi hátteréül a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III.26). Kormányrendelet szolgál.

A pályázathoz kötelezően csatolandó mellékletek:
a) A felsőoktatási intézmény által kitöltött eredeti hallgatói jogviszony-igazolás a 2013/2014. tanév első félévéről
b) Jövedelemigazolások a pályázó és a pályázóval egy háztartásban élők havi nettó jövedelméről

A csatolandó mellékletekkel kapcsolatos részletes tájékoztató a pályázati kiírásban található.

Lábatlan Város Önkormányzat Képviselő-testülete fenti határozata szerint – a pályázati kiírásban szereplő feltételeken túl a hallgató ösztöndíjra akkor jogosult, ha a lakcíme szerinti háztartásban az egy főre eső havi jövedelem nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíjminimum – jelenleg 28.500.-Ft – 250 %-át, azaz 71.250.-Ft-ot.

A Bursa Hungarica ösztöndíjpályázatra kizárólag Lábatlan város illetékességi területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatalok jelentkezhetnek.

A pályázat benyújtásának módja és határideje:

Pályázni kizárólag a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében http://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx lehetséges
2013. október 14-étől.

A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva Lábatlan Város Polgármesteri Hivatalánál kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes, valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.

A benyújtott pályázatok befogadását az önkormányzatnak az EPER-Bursa rendszerben igazolnia szükséges. A nem befogadott pályázatok a bírálatban nem vesznek részt.

A pályázat rögzítésének és önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:
2013. november 15.

Az ösztöndíjpályázattal kapcsolatban Lábatlan Város Polgármesteri Hivatalában az 33/517-500 telefonszámon az alábbi ügyintézőktől kaphat tájékoztatást:
• Szolvik Józsefné
• Gémesiné Haraszti Krisztina

A pályázatok részletes kiírásai, valamint a pályázóknak szóló Felhasználói kézikönyv az alábbi linken érhető el:
Felhasználói kézikönyv

Pályázati felhívás „A”
Pályázati felhívás „B”Dinnyés István
polgármester


[ 2013.10.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek