nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Bursa módosítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Bursa módosítás
A BURSA HUNGARICA ösztöndíjban részesíthető hallgatók köre kiterjed a költségtérítéses képzésben részt vevő hallgatókra!

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Módosítása

Kedves Hallgatók!

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a felsőoktatási felvételi eljárással és az Oktatási Hivatal Működésével kapcsolatos egyes kormányrendeletek módosításáról szóló 198/2008. (VIII.4.) Korm rendelet tartalmazza a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati
Ösztöndíjrendszert szabályozó 51/2007. (III.26.) Korm rendelet 17. § (3) bekezdés, 25. § (3) bekezdés d) pontja olyan irányú módosítását, mely szerint:

„A BURSA HUNGARICA ösztöndíjban részesíthető hallgatók körét kiterjeszti - az államilag támogatott képzésben részt vevő hallgatókon túlmenően – a költségtérítéses képzésben részt vevő hallgatókra, vagyis nem korlátozza az ösztöndíj hozzáférhetőségét csupán az államilag támogatott hallgatókra.”

A pályázati feltételek a korábban kiadott felhívás egyéb pontjait nem érintik.

Lábatlan, 2008-10-10

Tölgyesi Csilla
Gyámügy üi.


Kapcsolódó cikk: Bursa 2009.


[ 2008.10.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-