nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Búzás hegyi sétaút oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Búzás hegyi sétaút
Október hónapban elkészül a lakossági összefogással és a Holcim Hungária Zrt.segítségével kialakított Búzás-hegyi sétaút.

Ezen a szakaszon van egy domb, emelkedő, amit futó örökzölddel szeretnénk  beültetni az Önök segítségével.
Ezért kérjük , ha kertjükben van felesleges olyan növény, mely a fotón látható területre el lehet ültetni, azt megköszönjük és elfogadjuk. Óriási segítség lenne, ha a növény beültetését személyesen vállalnák.
Várunk minden egyéb ötletet, javaslatot, segítséget, mely ezt a területet szebbé teszi, hiszen ez Lábatlan valamennyi lakosáé!
Minden kérdésükben a projekt vezetőjét Varga Gyulánét kereshetik.

(06/30-376-7722, 361-402)


[ 2011.10.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-